proizvodi

iCandy Lime- sitan dinamitan

Kada sam prije 8,5godina tražila kolica za Sebastiana, zaljubila sam se u iCandy. Pear i Peach su mi bili diiiivniiii…Problem je bio da tih kolica kod nas nije bilo za kupiti, a poštarina i carina su bile jednake cijeni kolica i zbog toga sam tada iCandy prekrižila sa liste.

Za Eli smo u početku koristili Sebastianova kolica, ali ona su bila glomazna, velika i ogromna kada se sklope; doslovno bi nam zauzela cijeli prtljažnik. Krenila sam u potragu za novim kolicima. Uvjeti su bili: što manja, što lakša, što veća košara za stvari, sjedalo mora ići u oba smjera, krović dovoljno velik da ne trebam suncobrane niti neka druga pomagala i da gaze sve terene.

Baš kada sam krenila u potragu iCandy je lansirao novi model Lime. Sitan dinamitan. Ima sve što tražim, čak i više. Naš Lime nam je stigao lani baš prije puta u Legoland.

Ono što me oduševilo kod ovih kolica je da u kompletu dobijete SVE. Nama košara nije trebala, ali ona dolazi u paketu, točnije konstrukcija za sjedalo i košaru je ista, samo se navlači druga tkanina i drugačije oblikuje. Dobijete još i kišnu navlaku, adaptere za autosjedalicu i adaptere za povisiti sjedalo (kako bi beba bila bliže vama, kako vam košara ne bi bila prenisko ako ste viši, kako ne bi smetalo sjedalo/košara ako na buggy board stavite dijete); a u izdanju 2020.god. dolazi u kompletu još i torba te zimska navlaka.

iCandy se definitivno izdvaja od drugih kolica jer ima ugrađeni buggy board za starije dijete. Upravo zbog toga su ovo idealna kolica, ako imate još jedno dijete ili planirate imati više djece. Dodatni buggy boardovi su nezgodi kod vožnje na neravnim terenima, kao i ako idete uz/niz stepenice, često i zapinju za noge dok hodate… ovaj ugrađeni je pun pogodak! Nama je to spas na putovanjima! Kada se Sebastian umori samo stane tu i idemo dalje.

Košara za stvari je priča za sebe. Tu stane tooooliko toga! Ja obožavam tu košaru. Nema vješanja vrećica sa strane, nema nositi nešto u rukama jer ne stane. SVE stane!

Ono što neke mame zabrinjava je to što se dio za leđa ne spušta odvojeno i da budem iskrena nisam bila ljubitelj takvih sjedala na kolicima. Eli je beba koja ne spava puno, a u Limeu je spavala bez problema. Ako me sada pitate, to sjedalo je genijalno! Dio za nogice se može pomicati, krović se prekrije gotovo cijelo sjedalo, a na stražnjem dijelu sjedala ima i pretinac za manje predmete. Druga stvar koja kod sjedala je mamama upitna je veličina. Nije najveće sjedalo na tržištu, ali je prostrano. Evo kako izgleda Eli koja ima 2g. i 89cm dok sjedi:

Ručka je podesiva po visini, lako se sklapaju sa sjedalom, sjedalo ide u oba smjera, kotači gaze sve terene (mi smo i u NP Karka išli sa našom Limetom). Prednji se rotiraju (a mogu se i zakočiti što je preporuka ako vozite makadamom). Svi kotači se lako skidaju i stavljaju.

Pojas se veže u 5 točaka, ali se lako odvoji da bude u 3 točke. Tako da ako imate dijete kao Eli koje ne voli da su mu ramena fiksirana za sjedalo, samo otkačite dva gornja pojasa i to je to.

iCandy Lime je težak samo 9kg, sklapa se lako, ima i ručku pa ga možete nositi kao torbu. Stane u svaki auto (osim Smarta i sličnih). Uz ova kolica ne trebate niti jedna druga. Nisu ovo glomazna kolica uz koja ćete poželjeti još neka mala (“kišobran” kolica). iCandy Lime je sitan dinamitan, malen a velik, velik a malen. Ako izaberte Limeticu sigurna sam da se nećete pokajati.

I ono najvažnije-odobrio ih je i moj muž, a znate kada muževi kažu za neki dječji proizvod da je dobar onda je uistinu dobar!

UPDATE:

Provozali smo iCandy Lime 2020. Nove tkanine su predivne! To je najveća razlika u odnosu na prošlogodišnji model. Dodani su još detalji poput naziva “Lime” na kroviću, posebno izvedenog stražnjeg džepa na sjedalu i konstrukcija je sada potpuno kromirana. Novi Lime je baš DELUXE.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.