dječji kutak,  uradi sam

Eli među zvijezdama

U potrazi za dekoracijama za E. kutak u našoj sobi našla sam na pinterestu super ideje za zidni ukras (kao mobil) sa zvjezdicama. Ukras je izgledao jako jednostavan pa sam odlučila sama ga izraditi.

Obzirom da sam Sebastiana pripremala na dolazak seke i htjela ga u sve što više uključiti pitala sam ga želi li mi pomoći, a odgovor je glasio : “Pa naravno da želim”.

Prvi plan je bio zvjezdice raditi od papira što veće gramaže, ali sam odustala jer koliko god se ja trudila to precizno izrezati nije to to…i taj papir mi je bio nekako pretanak, čak i onaj najdeblji. Željela sam drvene zvjezdice. Srećom postoje ljudi koji ispunjavaju sve moje želje što se tiče drveta-poznati na drustvenim mrezama pod imenom _mygreenhome_

Oni su mi izradili drvene zvjezdice koje je Sebastian obojao u crno, a ja na neke od njih dodala bijele točkice. Drveni štap smo kupili u Bauhausu i isto tako ga akrilnim bojama prebojali.

Zvjezdice sam prozirnim konopcem (mi u Dalmaciji to zovemo krena) vezala za štap kojem sam na krajeve zavezala bijelu satensku traku kako bi mogla ukras objestiti na zid. I to je to!

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.