proizvodi,  putovanja

Kolica za četverogodišnjake? 

U svakodnevnom životu rekla bih ne, ali na putovanjima veliko DA! 

Eli se do 2,5 god. vozila u kolicima. Točnije do 1,5 god. intenzivno, a nakon toga povremeno jer je otkrila romobil i guralicu?

Prošlo ljeto kolica su nam služila samo za spavanje na plaži, ako smo išli na cijeli dan (dogodilo se 3puta da je stvarno zaspala?). Nakon toga smo prekrižili kolica kao prijevozno sredstvo. Sve do ovog putovanja.

Mi na putovanjima puno šetamo (15-ak km dnevno). Izlazimo iz apartmana ujutro i vraćamo se navečer. Znala sam da je za Eli to previše. Bilo bi brže da je na romobilu/guralici, ali ne i lakše jer u Pragu su velike gužve i to bi mi samo bio dodatni stres. Kolica su bila najlogičnija i najsigurnija odluka.

Čudila sam se turistima kada bih ugledala “starije” dijete u kolicima. Sada mi je sve jasno? Jednostavno olakšaš sebi i djetetu kako bi svi uživali maksimalno. Periodi u kolicima ponekad su jako kratki, ali dovoljni da se izbjegne ono “Mama ja bi da me nosiiiiiiš” , a kad dijete nije u kolicima služe da se ubace sve stvari i da ne teglimo sve na leđima.

Metro+ su za nas bila najbolji izbor- kompaktna, gaze sve terene i idealna za ljetna spavanja u kolicima jer poviše glave se tkanina može pomaknuti i ostaje samo prozračna mrežica. Pročitajte više u prethodnim blog postovima o Metro i Metro+.

Obzirom da se dugo nije vozila u kolicima, Eli su ona bila hit.

Prvi dan je čak i zaspala popodne u njima, a ja se nadobudno ponadala da će i ostale dane ? Iako se spavanje nije ponovilo, kolica su nam bila odlična kada smo na brzinu htjeli doći od točke A do točke B. Eli bi trčkarala okolo i kad bi se umorila samo bi sjela u njih. Baš je uživala. 

Zašto je Metro + bio naš savršen suputnik?

  1. Ne zauzima puno mjesta u autu
  2. Nosivost je 22kg, prostran je i za veću djecu i ide skroz u ležeći položaj
  3. Svi remenčići se namještaju jednim potezom
  4. Ručka podesiva po visini pa odgovara i Sebastianu i meni i Josipu??
  5. Košara ispod je dovoljno velika za stvari koje su nam trebale tijekom dana dok smo istraživali grad (i zapravo me spasila da ne nosim sve torbe na leđima?)
  6. Lagano se vozi čak i po “kockastoj cesti” kakva je u većem dijelu Praga

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.