proizvodi,  putovanja

Kolica za četverogodišnjake? 

U svakodnevnom životu rekla bih ne, ali na putovanjima veliko DA! 

Eli se do 2,5 god. vozila u kolicima. Točnije do 1,5 god. intenzivno, a nakon toga povremeno jer je otkrila romobil i guralicu😅

Prošlo ljeto kolica su nam služila samo za spavanje na plaži, ako smo išli na cijeli dan (dogodilo se 3puta da je stvarno zaspala🤣). Nakon toga smo prekrižili kolica kao prijevozno sredstvo. Sve do ovog putovanja.

Mi na putovanjima puno šetamo (15-ak km dnevno). Izlazimo iz apartmana ujutro i vraćamo se navečer. Znala sam da je za Eli to previše. Bilo bi brže da je na romobilu/guralici, ali ne i lakše jer u Pragu su velike gužve i to bi mi samo bio dodatni stres. Kolica su bila najlogičnija i najsigurnija odluka.

Čudila sam se turistima kada bih ugledala “starije” dijete u kolicima. Sada mi je sve jasno😅 Jednostavno olakšaš sebi i djetetu kako bi svi uživali maksimalno. Periodi u kolicima ponekad su jako kratki, ali dovoljni da se izbjegne ono “Mama ja bi da me nosiiiiiiš” , a kad dijete nije u kolicima služe da se ubace sve stvari i da ne teglimo sve na leđima.

Metro+ su za nas bila najbolji izbor- kompaktna, gaze sve terene i idealna za ljetna spavanja u kolicima jer poviše glave se tkanina može pomaknuti i ostaje samo prozračna mrežica. Pročitajte više u prethodnim blog postovima o Metro i Metro+.

Obzirom da se dugo nije vozila u kolicima, Eli su ona bila hit.

Prvi dan je čak i zaspala popodne u njima, a ja se nadobudno ponadala da će i ostale dane 😅 Iako se spavanje nije ponovilo, kolica su nam bila odlična kada smo na brzinu htjeli doći od točke A do točke B. Eli bi trčkarala okolo i kad bi se umorila samo bi sjela u njih. Baš je uživala. 

Zašto je Metro + bio naš savršen suputnik?

  1. Ne zauzima puno mjesta u autu
  2. Nosivost je 22kg, prostran je i za veću djecu i ide skroz u ležeći položaj
  3. Svi remenčići se namještaju jednim potezom
  4. Ručka podesiva po visini pa odgovara i Sebastianu i meni i Josipu🙌🏻
  5. Košara ispod je dovoljno velika za stvari koje su nam trebale tijekom dana dok smo istraživali grad (i zapravo me spasila da ne nosim sve torbe na leđima😁)
  6. Lagano se vozi čak i po “kockastoj cesti” kakva je u većem dijelu Praga

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.