majčinstvo,  proizvodi

Tražite li idealan poklon za najmlađe?

Tražite poklon za Božić za neku malenu slatku bebu? Ili vam je možda netko blizak dobio prinovu?Ili ste pozvani na krštenje i ne znate što kupiti? Želite li možda pokloniti vječnu uspomenu?

Ovo je jedan od najljepših poklona koji je Eli dobila kada se rodila ♥️Angellum Moja priča Knjiga djetinjstva.

Moja priča je radosnica, ali ne bilo kakva. U nju je utkano puno ljubavi i pažnje kako bi se dobio ovakav jedan poseban proizvod. Izdvaja se od svih ostalih radosnica po mnogočemu. Kao prvo, to je kršćanska radosnica, jedina na tržištu. Kožne korice sa zlatnim detaljima daju joj veličanstven izgled. Ispunjena je predivnim tekstovima pisanim u prvom licu, kao da se dijete obraća roditeljima. Zbog tih tekstova mi zasuze oči svaki put kada je ispunjavam…. Svaku stranicu krase molitve i citati iz Biblije pomno birani kako bi odgovarali trenutku koji bilježite.

U Moju priču bilježite trenutke otkad ste saznali da će na svijet doći malo klupko sreće pa sve do njegove/njezine 10.godine..dolazak na svijet, prvi posjetitelji, prvo putovanje, prvi obrok, prva molitva, prvi zubić, polazak u vrtić,školu…Posebna pažnja se pridaje događajima kao što su sv. Krštenje, prvi Božić, prvi Uskrs, Prva sv.Pričest, tj. onim događajima koji su bitni svakom katoliku.

Ono što mi se sviđa kod ove radosnice je da nema upisivanja previše (nebitnih ili manje bitnih) detalja. Većina radosnica prati samo djetetovu prvu godinu i svaki i najmanji detalj. Obzirom da je prva djetetova godina i najkaotičnija (pogotovo za prvo dijete) , vrijeme proleti,a vi zaboravite ispuniti sve te prazne linije te kasnije gubite volju za daljnjim iskupnjavanjem. Angellum tim je izabrao one najnajnajbitnije trenutke da zabilježite, trenutke kojih se sjećate i mjesecima kasnije te nije problem naknadno upisati,kako bi ostali zapisani kao vječna djetetova uspomena.

Još jedna super stvar koja upotpunjuje Moju priču je Angellum svijet . To je virtualni svijet u kojem na dnevnoj bazi možemo pisati poruke našoj djeci. Svaki kupac ove radosnice na zadnjoj stranici ima aktivacijski ključ za pristup u Angellum svijet gdje kreira svoj profil. Na profilu se mogu pisati poruke djetetu, objavljivati fotografije, jednom godišnje piše se pismo djetetu…moguće je i međusobno povezivati profile te dijeliti fotografije putem ove platforme sa našim najmilijima.

Ukoliko tražite idealan poklon za prvi Božić ova radosnica je baš to, ali ne samo za Božić već i za dolazak na svijet i za sv.Krštenje. Nešto što će se svidjeti svakom roditelju, zbog čega ćete izmamiti majkama suze radosnice na oči i što će dijete imati zauvijek kao dio svog djetinjstva koje ionako prebrzo prođe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.