putovanja

Obiteljsko putovanje za pamćenje

Prije točno godinu dana otišli smo na nezaboravno obiteljsko putovanje u Nürnberg (Njemačka). Tamo nam je bio hotel, a zapravo smo išli u Playmobil Fun Park, koji se nalazi u mjestu Zirndorf (5 minuta vožnje od Nürnberga). Bilo je kratko, ali zabavno.

Ono što većinu zanima je cijena-koja je više nego pristupačna. Nas je hotel (2 noćenja) + obiteljska cjelodnevna ulaznica za Park koštao oko 150eura. Ako ne trebate smještaj cijena ulaznice u sam park je 7-10eura ovisno o sezoni. Mi smo bili smješteni van kompleksa, ali je cijena slična i za smještaj u samom parku (osim ako ulovite neku akcijsku cijenu u okolnim hotelima).

Park je podijeljen u različite cjeline- Piratski brod, Policija, Farma, Kućica na drvetu, Jezero,… I osmišljen je tako da djeca aktivno sudjeluju – nije kao lunapark pa čekate neke vožnje, već se djeca penju po “drveću”, provlače,veslaju,voze traktore, muzu krave, glume policajce, kopaju blago, rade na gradilištu… Ukratko umore se pošteno i navečer spavaju dubokim snom.

Postoje otvoreni i zatvoreni dio parka. U zatvorenom dijelu je ogromno igralište i dio sa svim Playmobil setovima dostupnim djeci za igru. Ovisno o dijelu godine u Parku imaju razna događanja, a organiziraju i dječje rođendane!

Kada ogladnite i ožednite imate kafiće i restorane. Za pohranu stvari imaju ormariće u raznim veličinama ovisno trebate li spremiti samo torbu ili želite ostaviti kolica/bicikl/guralicu . Možete i unajmiti kolica za djecu.

Ono što svakako morate imati je rezervna odjeća, čak i više kompleta, za presvući se jer je voda, pijesak i blato na sve strane.

Na izlazu je trgovina sa igračkama-raj za djecu,pakao za naše novčanike. Neki setovi su dosta jeftiniji, nekima je cijena slična kao i u ostalim trgovinama…

Nama je bio dovoljan jedan dan za sve vidjeti i proći. Sebastian je neke dijelove samo proletio-npr. dio sa dinosaurima, kućicu na drvetu,a neki su mu se više svidjeli pa se i duže zadržao (gradilište je naravno jedan takav dio).

Uglavnom, Playmobil Fun Park je predivno mjesto za provesti dan uz najmilije i kvalitetno se obiteljski družiti. Sebastian je bio oduševljen i kada smo ga pitali ove godine što želi za rođendan rekao je “Opet ići u Playmobil Park”. Plan je na jesen, kada seka bude dovoljno velika za dalja putovanja, opet otići na još jednu obiteljsku avanturu ❤️

Zavirite u Playmobil svijet barem virtualno i saznajte sve što vas zanima.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.